Bureauet Bloggen

Tekst

Tekst har været centralt i vores forretning helt fra BROs spæde start i forrige årtusinde – og er det stadig. Vi har skrevet tekster for kunder som fx Totalkredit, ATP, Undervisningsministeriet, Zen Systems, Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen og Hærens Konstabel- og Korporalforening.

Men vi skriver ikke kun – vi underviser også i, hvordan man gør. Den opremsning inkluderer TV2, Erhvervs- og Vækstministeriet, ATP, Landbrug & Fødevarer, FOA, 3F og godt 20 kommuner og ministerier.

Og så har vi skabt vores helt egen kommunikationsuddannelse, hvor du lærer at skrive, så ingen kan ignorere dig. Den kan du læse mere om her.

Når vi skriver webtekster til Zen Systems, artikler til Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen og brochurer for Totalkredit, er det helt andre discipliner end at skabe og gennemarbejde en årsberetning for Hærens Konstabel- og Korporalforening eller give sparring om arkitekturpolitikken i Rødovre Kommune.

Udover at assistere vores kunder med den til tider tunge fagformidling er vi så heldige, at vi ofte bliver spurgt, om vi vil komme ud og fortælle om copywriting til konferencer og i workshopper som fx Contentday, MyNewsDesk’s pr-arrangement og Marketing Camp, hvor vores partner Morten Münster i 2013 vandt prisen som Best Marketing Speaker.

Henrik Hillestrøm fortalte om emnet på Social Media Week 2014, hvor han var blandt Top 5 Speakers og blev kåret til Most Funny’ og ‘Top Motivator – se præsentationen fra oplægget her.

Tekstarbejde fylder også en hel del på vores blog. Her er et par indlæg, som måske kan inspirere dig:

Kunsten at kede din læser ihjel

De 5 sprogfejl, danskerne bliver ved med at lave

Alfons Åbergs hemmelige skrivetip

Gode råd til bedre tekster

Hvis du er mere til levende billeder, har Anne været på besøg et par gange hos TV2 Lorry:

Hør Anne fortælle om sproglige dødssynder og misforståede ordsprog

Anne og Helle kigger ind i Lounge og docerer lidt skriftlig kommunikation

Kunder vi har lavet Tekst for

Vil du vide mere?

Eva Rieks

Partner - 40805103

Eva er partner i BRO og arbejder primært med strategi- og konceptudvikling og ledelsesrådgivning. Derudover er hun projektleder på større kommunikationsopgaver, især inden for partner- og medlemskommunikation. Eva har blandt andet løst opgaver for Totalkredit, ATP, JN Data og Dansk Pilot Forening.

Ring til Eva for nærmere information om følgende af BROs arbejdsområder: Medlemskommunikation og Tekst.