Bureauet Bloggen

Team

Teamudvikling er et stort forretningsområde hos BRO. Vi arbejder både med ledelsesteams og medarbejderteams, og det foregår hos kunder som Totalkredit, Ekstra Bladet og Beskæftigelsesministeriet.

I arbejdet med teams sikrer vi en klart formuleret ambition og et tydeligt mål. For man er ikke nødvendigvis et team, blot fordi man arbejder sammen. Uden gensidig afhængighed og et fælles mål er man blot en gruppe af mennesker.

Vi udfordrer også gerne den overdrevne tro på, at et team er lig med større præstationer.

Der er rig forskning, der tyder på, at mange teams giver mindre udbytte end summen af de enkelte medlemmers potentielle indsats.

Så hvis man vil være et såkaldt high performance-team, kræver det en bestemt adfærd og et bestemt værdisæt. Vi fokuserer på deltagernes indbyrdes interaktion, når vi tester deres kommunikation, forståelse for forskellighed og gensidig udnyttelse af ressourcer.

Og hvis det giver mening, bruger vi adfærdsprofiler som DiSC eller MBTI.

Stærke teams gennemløber faste udviklingsfaser, og vi er ofte med hele vejen fra dannelsen af teamet, udviklingen af samarbejdet og ikke mindst vejen til forhåbentligt at blive et high performance-team. Men lige så ofte bliver vi kaldt ind til et allerede sammentømret team, der har en ambition om at sætte et større aftryk hos deres stakeholders internt og eksternt.

Vi har i flere sammenhænge skrevet om team. Hvis du har mod på det, vil vi anbefale dig at læse:

3 skæbnesvangre misforståelser om det stærke team

Hvilken af disse 4 faser er dit team i?

Hvad er det værste, du kan udsætte din ægtefælle for?

Kunder vi har lavet Team for

Vil du vide mere?

Helle Bro

Direktør - 40805100

Helle er direktør i BRO. Hun arbejder med strategi-, team- og ledelsesudvikling i store danske og internationale virksomheder. Helle fungerer desuden som sparringspartner og rådgiver for executives. Helle afholder blandt andet Walk the Talk i Spanien, hvor teamudvikling sker i foreningen mellem fysiske og mentale udfordringer i smukke og inspirerende omgivelser.

Ring til Helle for nærmere information om følgende af BROs arbejdsområder: Effektivitet, Strategi, Team og Ledelse.