Bureauet Bloggen

Ledelse

Forhåbentlig behøver vi ikke bruge ret mange linjer og anslag på at fortælle, hvorfor ledelse er afgørende?

Vi satser på, følgende er rigeligt: Ledere i dag skal være operationelle drivkræfter, inspiratorer, rollemodeller, målsættere, hårde hunde, konfliktmæglere og forstående og omsorgsfulde vejledere – og de skal helst mestre flere af rollerne samtidig med sekunders varsel og med vekslende behov alt efter situationen og den enkelte medarbejder.

BRO har gennem årene arbejdet med ledelsesudvikling, -kommunikation og -rådgivning hos blandt andre Totalkredit, Beskæftigelsesministeriet, Landbrug & Fødevarer og Dansk Psykolog Forening.

Vi har trukket ledere gennem bakket terræn på vandreture rundt om i Europa med fokus på den fysiske side af ledelsen, vi har lavet ledercamps for små og store ledergrupper, og vi har udstyret både nye og rutinerede ledere med indsigter og metoder til at løse lederudfordringerne og gå foran – hver dag.

Vi laver ledelse som forløb for hele ledelsesteams, men vi arbejder også fortroligt i én til én-samtaler over længere tid.

Vores direktør Helle Bro deler gerne ud af sine erfaringer fra ledelsesrådgivning og -udvikling. Et par gode eksempler til inspiration kunne være:

Det alle i virkeligheden tænker om dig

Hvad alle succesrige mennesker har tilfælles

Tre små ord, der vil accelerere din karriere

MUS’en afslører dig

Vi bad engang en officer i hæren om at forklare, hvad der kendetegner den gode leder i en så ekstrem situation som krig. Læs hans bud her: Fem kendetegn ved den gode leder i krig.

Og den helt korte version: Få ledelse forklaret på 3 underholdende minutter her.

Kunder vi har lavet Ledelse for

Vil du vide mere?

Helle Bro

Direktør - 40805100

Helle er direktør i BRO. Hun arbejder med strategi-, team- og ledelsesudvikling i store danske og internationale virksomheder. Helle fungerer desuden som sparringspartner og rådgiver for executives. Helle afholder blandt andet Walk the Talk i Spanien, hvor teamudvikling sker i foreningen mellem fysiske og mentale udfordringer i smukke og inspirerende omgivelser.

Ring til Helle for nærmere information om følgende af BROs arbejdsområder: Effektivitet, Strategi, Team og Ledelse.