Bureauet Bloggen

Effektivitet

De øgede krav til effektivitet i processer og hos medarbejdere og ledere betyder, at vores absolut mest solgte workshop er den om effektivitet på arbejde. Den har vi holdt i Oticon, FOA, Furesø, 3F, Landbrug & Fødevarer, Erhvervs- og Vækstministeriet, ATP, Undervisningsministeriet, Ældre Sagen og i hvert fald en snes andre store organisationer.

Men vi arbejder ikke kun workshopbaseret. Vi effektiviserer også arbejdsgange for at frigive tid til at skabe større resultater. Og så hjælper vi afdelinger med at holde tråd i projekter, prioriteringer og tidsforbrug. Det betyder, at vi udvikler hele årsplaner, som vi løbende udfordrer, sparrer og korrigerer for at sikre, at afdelingerne når deres mål.

Vi har skrevet en masse om emnet. Hvis du er en medarbejder, så vil vi anbefale dig vores e-kursus i effektivitet. Det er gratis.

Hvis du er leder, har vi også udviklet et gratis e-kursus til dig, efter Lederweb spurgte, om vi ville hjælpe dem med det. Det kan du hoppe på her.

En af vores andre store effektiviseringssucceser er, når vi skaber mailkultur og underviser organisationer i, hvordan de kan spare 150 timer pr. medarbejder pr. år, hvis de følger helt simple foreskrifter.

Det har vi skrevet en e-bog om. Og ja, den er også gratis:) Hent den her.

Og så har vi skrevet en hel del om det i diverse medier. Her har du lidt links til inspiration:

5 ting Peter Plys kan lære dig om at blive mere effektiv på dit arbejde

Førstehjælp til effektiv projektledelse

Bliv firmaets Mr. Effektiv med duploklodser

Du kan gå tidligere hjem – hvis du er smart

Multitasking gør dig ikke hurtigere

Undgå afbrydelser og tag kontrol over din hverdag

Kunder vi har lavet Effektivitet for

Vil du vide mere?

Henrik Hillestrøm

Konsulent - 40803995

Henrik er konsulent i BRO og arbejder med tekst, projektledelse, effektivitet og formidling. Han har løst opgaver for Zen Systems, ATP, Dansk Psykolog Forening og Downtown. Henrik er desuden redaktør på BRO Blog og vært på vores podcast, BRO fm.

Ring til Henrik for nærmere information om, hvad vi tilbyder i forbindelse med Effektivitet.